31. 03. 2021|

ALMEVA FLEXBOX vagy két dobozból álló kémény

Készítettünk Önnek egy újabb újdonságot a rugalmas füstelvezető rendszerek kínálatában, a “dobozos megoldást” a kéménybéleléshez ALMEVA FLEXBOX.
Ez a kéményalkatrészekből álló csomag nagyon kompakt és igazán kényelmes a munkavégzés.
Meglátja, hogy csak két dobozra lesz szüksége a kémény behelyezéséhez.

FLEX kéménycsomag — első doboz

Almeva nemcsak minőségi termékeket, hanem szolgáltatást is kínál. Gondolunk Önre, és mindent megteszünk, hogy kényelmes megoldást nyújtsunk Önnek, és időt takarítsunk meg. Ezért új kéménycsomagokat is készítettünk. Ezek a csomagok dobozokba vannak csomagolva. Tartalmazzák mind az alapozáshoz, mind a kémény rendszerlezárásához szükséges alkatrészeket és távtartókat.
A FLEX kéménycsomag négy változatban kapható 80 mm átmérőjű kéményhez. A csomag a változattól függően egy sarok- vagy betétkönyöklőből, standard vagy csökkentett kivitelben, egy univerzális távtartóból (6 m hosszú flexibilis tömlőhöz) és egy kéményfejből áll. A csomag tartalmaz továbbá egy adaptert, egy zárókapcsot és egy záróhüvelyt. Itt van az első doboz, amelyhez már csak a flexibilis tömlőt kell megvásárolnia.

ALMEVA FLEXBOX — második doboz

Az új ALMEVA FLEXBOX-ból most kényelmesen kitekerheti a hajlékony tömlőt. 50 m 80 mm átmérőjű hajlékony tömlője van kevesebb, mint egy köbméterben. Az ALMEVA FLEXBOX ideális a szerelők számára, mivel zökkenőmentesen illeszkedik minden furgonba. A doboz méretei 1020 × 820 × 1034 mm. A flexibilis tömlő így rendezetten egy helyen tárolható, és nem terül szét a tárolóhelyen, mint egy polip. A közvetlenül a dobozon található képes összeszerelési útmutató és a segédmérőszalag minden bizonnyal megkönnyíti a munkát. Nem feledkeztünk meg a flexibilis tömlő fel nem használt hosszának kijelzőjéről sem. Ekkor egy piros jelzés figyelmezteti Önt, hogy fontolja meg a következő rendelést. Tehát itt is van. Most már csak két doboz Almevától van szüksége egy komplett kéménybéleléshez.

flexbox foto