Égéstermék-elvezető rendszerek gyártásával foglalkozunk

Üdvözöljük honlapunkon!

A legszélesebb választék a kondenzációs kazánok és hagyományos kazánok füsgáz-elvezetési rendszerében.

 

Az általunk forgalmazott kémény rendszerek:

  • Műanyag füstgáz-elvezetési rendszerek
  • Merevfalú és flexibilis füstgáz-elvezetési rendszerek
  • Beltéri és kültéri koncentrikus kémény rendszerek
  • További rendszerek (rozsdamentes, rozsdamentes-túlnyomásos, pellet, kandallók, vegyes tüzelésű kazánok kéményei, ALADIN számítástechnikai szoftver)

Mi vagyunk az egyik legnagyobb cég a kondenzációs kazánok kéményeinek gyártásában és nagykereskedelmében. Több kondenzációs kazánt gyártó cég OEM partnerei vagyunk Európa szerte.

A svájci precizitás és minőség a lehető legszélesebb választékot biztosítja Európában. Az Almeva cég 1993 óta gyárt kémény rendszereket. 2008 óta a csehországi központtal megkezdődött a Kelet- Közép Európai kereskedelem. Mára a gyártás egy része is itt történik.

Magyarországon teljeskörű szolgáltatást biztosítunk partnereink számára. Az értékesítés mellett műszaki támogatást nyújtunk, az általunk forgalmazott kémény rendszerek szoftveres méretezésével, a vonatkozó jogszabályok és szabványok szerint.

HÍREK

Az ALMEVA műanyag füstgáz-elvezető rendszerek számos innovatív elemmel rendelkeznek.

A több, mint 25 éves folyamatos, piaci igényeknek megfelelő fejlesztés során ezek a kémény alkatrészek a modern füstgáz-elvezetés pótolhatatlan részévé váltak.

A legnagyobb változást most az ALMEVA STARR és a FLEX rendszereken látjuk, amelyek teljesen feketék lettek.

 

Lássuk e változás néhány előnyét:

Az új ALMEVA STARR égéstermék-elvezető rendszer használatával a teljes rendszer UV stabil lesz.

A rugalmas ALMEVA FLEX csővel való munka során az ügyfél bizonyosan értékelni fogja, hogy úgynevezett vágási veszteség nélkül dolgozik, mivel a csövön 50 cm-enként bajonett csatlakozós elemek vannak.

Egy másik előny mindkét rendszernél a színállóság.

Természetesen a műanyag rendszer termékpalettája ismét bővült néhány elemmel. Erről további információt a 2020-as új árjegyzékben olvashat.