Égéstermék-elvezető rendszerek gyártásával foglalkozunk

Üdvözöljük honlapunkon!

A legszélesebb választék a kondenzációs kazánok és hagyományos kazánok füsgáz-elvezetési rendszerében.

Az általunk forgalmazott kémény rendszerek:

  • Műanyag füstgáz-elvezetési rendszerek
  • Merevfalú és flexibilis füstgáz-elvezetési rendszerek
  • Beltéri és kültéri koncentrikus kémény rendszerek
  • További rendszerek (rozsdamentes, rozsdamentes-túlnyomásos, pellet, kandallók, vegyes tüzelésű kazánok kéményei, ALADIN számítástechnikai szoftver)

Mi vagyunk az egyik legnagyobb cég a kondenzációs kazánok kéményeinek gyártásában és nagykereskedelmében. Több kondenzációs kazánt gyártó cég OEM partnerei vagyunk Európa szerte.

A svájci precizitás és minőség a lehető legszélesebb választékot biztosítja Európában. Az Almeva cég 1993 óta gyárt kémény rendszereket. 2008 óta a csehországi központtal megkezdődött a Kelet- Közép Európai kereskedelem. Mára a gyártás egy része is itt történik.

Magyarországon teljeskörű szolgáltatást biztosítunk partnereink számára. Az értékesítés mellett műszaki támogatást nyújtunk, az általunk forgalmazott kémény rendszerek szoftveres méretezésével, a vonatkozó jogszabályok és szabványok szerint.

HÍREK

 

A 2021. 03. 08 - tól életbelépő, új korlátozó intézkedések miatt kérjük, hogy visszavonásig, minden, kiszállítást igyénlő megrendelés mellé, írásban a következő információkat legyenek kedvesek megadni:
 

  • Pontos szállítási cím
  • Átvevő személy neve
  • ​​Átvevő mobiltelefonos elérhetősége

Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy amennyiben a fenti információk nem állnak rendelkezésre, nem fogjuk tudni kézbesíttetni a küldeményüket / rendelésüket.

 

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Almeva Hungary Kft.